Bio-Peeling

 

Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd.

Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 10 productlijnen en 9 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

Neoderma producten zijn op basis van natuurlijk ingrediënten. Gebaseerd op plantenextracten en kruiden ter ondersteuning en aanvulling bij de Biologische Bio Peeling van Neoderma. Neoderma werkt met de unieke zuurstof drager Perflluorcarbon. Dat zorgt voor een vernieuwde snelle celdeling van je huid.

 

 

 

Uitgelichte Neoderma producten:

 

Neoderma Blue Blood Gel 50 ml.

Neoderma Blue Blood Gel geschikt voor alle huidtypen. Activeert de celdeling en de productie van collageen en elastine. Aangebracht onder een 24-uurs crème verbetert het de opname van alle werkstoffen.

Bevat perfluarcarbon; heeft een sterk therapeutische, verjongende en ontstekingsremmende werking. Bevat vitamine A, E en C.
Ook voor de heren na het scheren een zeer prettig verkoelend en kalmerend effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neoderma Cleansing Milk 200 ml.

Cleansing Milk is een fluweelzachte reinigingsmelk voor de normale en droge huid. Cleansing Milk verwijdert make-up en andere onzuiverheden en is verrijkt met natuurlijke plantaardige oliën. Maakt de huid zacht en reinigt de huid van make-up en verstopte poriën (vrij van minerale oliën).

Neoderma is niet op dieren getest. En vrij van parabenen. Voor alle huidtypen.